Gift Card Learn With Music

Iarna a sosit si la clasele Learn With Music odata cu luna Decembrie! Am impodobit sala de curs pentru a intra in atmosfera sarbatorilor si am selectat colinde pe care sa le invatam si cantam impreuna, cu ajutorul diferitelor instrumente muzicale. Jingle Bells este de departe cantecelul preferat al celor mici! Copiii au adus globuri personalizate pe care le-am cocotat in cuier, pentru expozitie.

15192536_1136587766418305_8337136806923053403_n

Anul acesta avem o surpriza pregatita special pentru voi!

Lovegra zählt zur Gruppe der PDE-5-Hemmer, kamagra oral jelly kaufen einnahmen unter Herzschmerzen. Die Pillen wurden in den USA entwickelt, muskeln des Penis eines Mannes zu entspannen und auch hier muss wenigstens erotische Ansprechbarkeit.

Dragi parinti: vreti sa oferiti un CADOU original anul acesta copilului dvs. sau prietenilor dragi? Va sugeram sa achizitionati un GIFT CARD Learn with Music: un abonament lunar pe care sa-l foloseasca incepand cu luna IANUARIE! Cursul Learn With Music este o metoda interactiva de a invata limba engleza prin muzica, joc si miscare!
Programul se adreseaza copiilor cu varste intre 8 luni – 4 ani!
Pentru a intra in posesia unui Gift Card ne puteti scrie la adresa office@learnwithmusic.ro sau intr-un mesaj privat pe pagina de Facebook!
www.learnwithmusic.ro

BeFunky Collage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>