Despre Learn With Music la Constanta

Suntem în vacanță, dar ne bucurăm în continuare de programul Learn With Music! Vă invităm să citiți impresiile unei mămici din orașul Consanța, care participă alături de micuțul ei Mathias la clasele de muzică în limba engleză! Încântată de cele 50 de minute de cântec, dans și zâmbet, și-a propus să împărtășească experiența Learn With Music pe blogul personal.

“We are going to tell you a secret! Nouă ne place foarte mult să învăţăm cu şi prin muzică! Da, ştiu, acesta nu mai este de mult un secret, însă vrem să vă povestim despre Learn with Music cu entuziasmul cu care v-am împărtăşi o mare taină!”

http://coloryourlifeinjoy.blogspot.ro/2014/08/learn-with-music.html

“Cât de pasionat este Mathias de muzică v-am mai povestit, la fel şi despre coșul nostru cu instrumente, care s-a mai mărit între timp. Cu aşa preocupări muzicale, râvneam de mult să participăm la activităţile din cadrul Learn with Music, încă de pe vremea când nu exista decât în Bucureşti şi tare mult ne-am mai bucurat că a fost adus şi în Constanţa.”

“Mathias “aduce” deseori acasă programul de la Learn with Music. Cântă melodiile de la oră, pe care le ascultăm şi acasă, ne spune povestioarele care fac uneori trecerea de la o melodie la alta în program, repetă denumiri în engleză ale animalelor, culorilor, părţilor corpului sau ale mişcărilor de dans sau de joc.”

Lets_Sing_and_Dance_White_Logo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>