Monthly Archives: December 2014

Bebe de 4 luni la Learn With Music!

Ingrid, o bebelușă de doar 4 luni, este cea mai tânără participantă la clasele Learn With Music. Vă invităm să cițiți impresia mamei despre această experiență:

“Încă de când eram însărcinată, o prietenă mi-a spus de dumneavoastră, pentru ca și ea venea cu băiețelul ei și era foarte mulțumită de clasă și, mai ales, de reacția copilului la cântece. Apoi v-am căutat pe Internet și am găsit site-ul Learn with music, pentru că îmi spusese prietena mea că locația e pe lângă Herăstrău.

Am trimis un mail pentru a cere detalii despre clase și mi s-a spus că prima ședință este demo, pentru a observa reacția copilului. A stat trează pe toată durata orei și era fascinată de copii, de muzică, de mișcări și mai ales de jucării. Faptul că am stat tot timpul lângă și cu ea, n-a determinat-o să se sperie sau să plângă nici o clipă.

La sfârșit, după ce am coborât de la clasă, chiar m-a întrebat Daisy dacă a dormit și a fost plăcut surprinsă când i-am spus că nu a dormit deloc, ba mai mult, a fost atentă toata ora.
La următoarele ședințe a reacționat la fel, deci nu a fost vorba de faptul că a stat liniștită doar pentru că era ceva nou pentru ea, ci chiar îi și plăcea.
Am primit și CD-ul cu melodiile de la clasă și i-l mai pun, nu chiar în fiecare zi, deoarece îi mai citesc și povești. Melodiile le ascultă în timp ce se joacă cu jucăriile.
Seara după ce îi facem băița îi mai cânt din melodii și se linisteste imediat.

Mi se pare un concept foarte interesant, mai ales că nu am mai auzit în altă parte să primească copii atât de mici. Cu siguranță voi mai veni cu ea, în primul rând pentru interesul pe care îl acordă claselor și pentru faptul că îi place, în al doilea rând, pentru faptul că interacționează cu alți copii, iar acest lucru o va ajuta să accepte mai ușor trecerea la grădiniță când vom merge, iar nu în ultimul rând faptul că eu sunt tot timpul cu ea acolo, iar relația copil-părinte va fi din ce în ce mai puternică, acest lucru oferindu-i copilului încredere și siguranță deplină.

Îmi place că totul se face în joacă, nici un copil fiind forțat să facă ceva ce nu vrea, se stimuleazăunul pe altul comunicând între ei pe limba lor, iar asta în timp ce învață cântece și jocuri noi în limba engleză.”

10645159_730244950364303_5534573007491207818_n